AE Symbol
Европейска Акция
Движението за една свободна Европа
RSS

Добре дошли при Европейската Акция!

D
E
F
E
I
S
FI
Ee
B
Hu
R
U
BY
U
DK
«« « 1 2 3 4 5 6 » »»

ПРОАМЕРИКАНСКИЯТ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ В ТУРЦИЯ СЕ ПРОВАЛИ

Вбесени от извиненията на Ердоган към Путин и възможността Турция да изкара армията си от НАТО, американците и Израел, с помощта на своята агентура, се опитаха да организират военен преврат в Турция. Независимо, че Ердоган дълги години им служеше вярно и дори по техни указания заповяда да свалят руският военен самолет над Сирия - те, както винаги, решиха, че след като са го използвали, е време да го свалят и заменят с друг свои доверен слуга.

Четете по-нататък...

ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ – РЕПРЕСИВЕН ИНСТРУМЕНТ на АНТИНАЦИОНАЛНАТА ОЛИГАРХИЯ

Основен принцип: Съпротивителното движение бива оставено да се разгърне под контрола и наблюдението на политическата полиция, за да може в един по-късен момент то да бъде унищожено.

Четете по-нататък...

ПРЕХОДНО ОБЩОБЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО

Комитетът за национално спасение „Васил Левски“ изпълнява ролята на преходно общобългарско народно правителство до момента на поемането на властта и съдбините на България от издигнатите от народа най-достойни сред достойните представители на Българската нация, свикване на Велико Народно Събрание и приемане на нова Българска Народна КОНСТИТУЦИЯ.

Четете по-нататък...

"ЕВРОПЕЙСКА КРЕПОСТ"

FORTRESS EUROPE (Европейска крепост) e общоевропейско движение на гражданите, съюз на първоначално 14 страни представени по време на конференция проведена в Прага през януари на 2016 г. Тази конференция завърши с подписването на така наречената Пражка Декларация, текстът на която е преведен по-долу.

Fortress Europe проведе първото си събитие на общоевропейския ден за действие на 6 Февруари 2016 в Дрезден, Германия, на което присъстваха над 2000 човека.

Четете по-нататък...

Бъдещето на Българската народна армия

След изграждане на местните структури на опълчението, военно патриотичните клубове и подбора на нужните ръководители и кадри по места на същите при необходимост ще бъдат предоставени предварително  разработени ръководства за специална подготовка на отделните бригади и техните подразделения. При реалното сформиране на бригадите в условията на НАРОДОВЛАСТИЕ, същите само за няколко дни ще бъдат наситени с инструктори и специално оборудване, необходими за ускорената им подготовка и привеждане в пълна бойна готовност. За целта вече са осъществени необходимите международни контакти, за да си осигурим съгласие и готовност на някои от най-добрите преподаватели, инструктори и специалисти в света по подготовка на частите със специално предназначение да пристигнат и работят в бъдеща свободна България.

Четете по-нататък...

Интелигентните психопати от Чикагския съвет за международни работи

"... (Германия и Русия) обединени се явяват единствената сила, която представлява за САЩ жизнено важна заплаха. Нашата главна задача беше (през последното столетие, през Първата и Втората световна война и Студената война) да не допуснем съюз между тях...." (1:41 - 1:57/ 12:53)

Четете по-нататък...

АНАЛИЗ на ПОЛЗАТА и ВРЕДАТА

Такава е реалната обстановка в страната и истината за ВСИЧКИ партии, скъпи сестри и събратя. Всички те произлизат от едно и също сатанинско котило, клонинги са на една и съща партия-майка, служат на едни и същи тайни кукловоди и реализират плановете на техните господари за Нов Световен Ред и тотално поробване и унищожение на националните държави и света.

Четете по-нататък...

ВЪЗВАНИЕ от Началник-щаба на Българско народно опълчение "Шипка" към българския народ

Днес правителството и бандата от измамници и дебили сред него, отново се опитва прикривайки се зад лицемерни измислици и сатанински лъжи "за противодействие" уж на тероризма, да приеме манипулативно един откровено чекистко-болшевишки закон, за да унищожи в зародиш всяка демокрация, свобода и свободомислие. 

Това е опит се да прокара един престъпен закон целящ ликвидиране независимостта на съда и прокуратурата, за унищожаване на политическите си конкуренти и днешни съюзници, за оковаване на словото и перото на почтените журналисти, за ликвидиране в зародиш на всякаква демокрация и човешки права, за да отнеме свободите на всички български граждани.

Четете по-нататък...

ОТКРИТО ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА МАНИПУЛАТИВНИТЕ ЛЪЖИ И НЕЗАКОННИ ИСКАНИЯ НА БХК

Интересно как БХК – организация редовно защитаваща всички антибългарски, антинародни и най-вече чужди национални интереси – уж прозря в посочените цели на сдруженията Български Воински съюз „Васил Левски“ и БНД „Шипка“ престъпления по наказателния кодекс на Република България, поради което истерично и съвършено манипулативно в момента заповядва на независимата от тях Прокуратура двете организации (обединяващи хиляди български граждани от всякакъв пол, етнос, религия, социална и политическа принадлежност) светкавично да бъдат закрити...

Четете по-нататък...

Трагичното положение на българската армия днес

През 2001 г. е взето тайно решение от кабинета на Симеон Сакскобургготски, оповестено във Вашингтон от външния министър Соломон Паси, за унищожаването на ракетите от ракетния комплекс СС 23. Това решение е подкрепено открито от президента Петър Стоянов, според когото, ако запазим ракетите, България няма да бъде приета в НАТО?!

Четете по-нататък...

Теми

Meistgelesen:

-Учредиха Европейски еврейски парламент в Брюксел
22. 02. 2012
-Световната парична измама
28. 08. 2012
-Източна Европа и „Новият Световен ред“
17. 03. 2012
-„Демокрацията – последният трик на тиранията“
19. 08. 2012
«« « 1 2 3 4 5 6 » »»

Последно актуализиране: 29. 11. 2016
GoUp