AE Symbol
Европейска Акция
Движението за една свободна Европа
RSS

Добре дошли при Европейската Акция!

D
E
F
E
I
S
FI
Ee
B
Hu
R
U
BY
U
DK
«« « 1 2 3 4 5 6 » »»

Ето какво видяхме при проведеното двудневно оперативно-тактическо учение в Странджа планина!

След специална покана от страна на Воински съюз "Васил Левски", в охраната на целостта на България и защитата от главорезите на Ислямска държава, се включиха и европейските политици Татяна Фестерлинг (Tatjana Festerling) и Едвин Вагенфелд (Edwin Wagenfeld), придружени от служители на западните служби за борба с наркотиците, които поддържат постоянни контакти с нас в защитата на Европа и нейната крайна граница!

Четете по-нататък...

Българи от всички краища на България се обединяват в защита на суверенитета и границите!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението както и за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!

Четете по-нататък...

EВРОПЕЙСКА СОЛИДАРНОСТ със защитниците на КРЕПОСТТА ЕВРОПА

7. юни 2016, Чешки патриоти организират дарителска акция за осигуряване на оборудване и материали за българските доброволчески патрули за защита на българската граница и народ!

Четете по-нататък...

Мерки, разработени от щаба на Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" България

Поради това, че умишлено подготвяните и изпращани от турските служби в Европа милиони емигранти вече заплашват не само сигурността и икономиката на европейските държави, а и застрашават тяхното обществено устройство, социална система, финансии и съществуване водейки до етническо и религиозно унищожение на европейските народи, е нужно спешно да се приемат и реализират от всички европейски държави следните мерки:

Четете по-нататък...

ОКОНЧАТЕЛЕН ГЕНОЦИД

Вижте какво е приготвила за народа ни бандата престъпници узурпирала с държавен преврат властта и ресурсите на страната. За да му попречат да се освободи от окупацията на техните американски господари и да осъди тях самите за извършеният на 10 ноември 1989 година антиконституционен преврат и техните престъпления съсипали, разграбили, разпродали и унищожили България.

Четете по-нататък...

ОПЕРАТИВНО ТАКТИЧЕСКО ЗАНЯТИЕ – 19.06.2016 г.

Сложния маршрут предизвика и наложи да се окаже помощ на по-възрастна жена. С огромно уважение можем да я поздравим за проявената издръжливост и устойчивост на която могат да завидят доста младоци. Издържа целия преход. Маршрута и трасето за деня 12-15км спрямо поставените задачи по силно пресечена местност. Всички доста се умориха но останаха доволни от постигнатите резултати. Благодарим Ви, че Ви има.

Четете по-нататък...

ЗАПЛАНУВАНИЯТ ГЕНОЦИД

В момента Европа се намира в процес на драматични демографски промени, заплашващи да променят лицето на стария континент завинаги. Успоредно със демографския срив, поради намалената раждаемост на европейските народи е в ход една все по-масивна, до голяма степен нелегална имиграция от Африка и Азия. Ако тази тенденция не се преустанови, в обозримо бъдеще европейците ще бъдат малцинство в собствените си страни.

Четете по-нататък...

БЪЛГАРСКО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ „ШИПКА“

От 10 ноември 1989 година, от 26 години до днес, България е в НЕПРЕКЪСНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. Затова, ако народът САМ не се самоорганизира в ОПЪЛЧЕНИЕ, той е обречен на изчезване и подмяната му на неговата собствена територия с чужди племена и народности. Да се поучим от историята на българското опълчение и достойно да защитим Родината си!

Четете по-нататък...

Методика за работа на кандидат-опълченеца

"Опознай добре врага и най вече себе! И така дори в стотици битки никога не ще претърпиш поражение“  Сунь Дзь

Четете по-нататък...

НА ГРАНИЧНАТА БРАЗДА

Оплювани, обругавани, арестувани и унижавани, това сме българските Опълченци! Всички ни се смяха преди години, че сме луди и откачени. Днес сме повече от вчера и от преди година. Защото, кой ще Ви опази, да не би Бойко? Всеки ден и всяка събота и неделя, наши групи са на граничната бразда! Няма как да покажем лицата си! Лъжем децата и жените си: "Ходих да работя, пратиха ме в командировка и не ми платиха!" Това чуват семействата ни всеки месец, защото сами си плащаме, за да Ви пазим!

Четете по-нататък...

Теми

Meistgelesen:

-Учредиха Европейски еврейски парламент в Брюксел
22. 02. 2012
-Световната парична измама
28. 08. 2012
-Източна Европа и „Новият Световен ред“
17. 03. 2012
-„Демокрацията – последният трик на тиранията“
19. 08. 2012
«« « 1 2 3 4 5 6 » »»

Последно актуализиране: 29. 11. 2016
GoUp