AE Symbol
Европейска Акция
Движението за една свободна Европа
RSS

Добре дошли при Европейската Акция!

D
E
F
E
I
S
FI
Ee
B
Hu
R
U
BY
U
DK
«« « 1 2 3 4 5 6 » »»

3 МАЙ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА СВОБОДАТА НА ПЕЧАТА

От пресата научих, че две прокуратури проучват дали да открият обвинителен акт срещу мен. Това е разбираемо, но би означавало, че след това най-малко трима предложени от мен евреи, които също публично изразиха мнението, че Холокост не е имало, също ще трябва да бъдат обвинени в съответствие с параграф 130 от Наказателния кодекс. В края на краищата при нас е в сила юридическия принцип – равенство пред закона.

Четете по-нататък...

ПРОЧЕТИ, ПРЕВЕДИ, РАЗПРОСТРАНИ И УЧАСТВАЙ АКТИВНО!

МЕМОРАНДУМ - 40 стъпки към освобождението на националните държави и еврейският народ от робството на световната Хазарско Ционистка финансова мафия. Изготвен от щаба на Воински съюз „Васил Левски“, „Шипка“ и Комитета за Национално Спасение за движението „Будни нощем” (Nuit Debout) във Франция за съвместно прокламиране и реализация от всички национално освободителни, отговорни, родолюбиви и патриотични движения по света.

Четете по-нататък...

ИНСТРУКЦИЯ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ДОБРОВОЛЧЕСКИ ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО

Целта на тази инструкция е да Ви помогне да се самоорганизирате в групи / отряди и да бъдете готови да защитите себе си, своите семейства и Родината си от вътрешни и външни врагове.

Четете по-нататък...

“Свободата на словото“ в Австрия

На Гергьовден – 6 май, австрийските власти са подвели под отговорност българския политолог Мирослава Козлекова по обвинение за насаждане на расова омраза и непризнаване на Холокауста, алармираха нейни приятели. Мирослава е привикана на разпит и е обвинена в насаждане на расова омраза. Случайно или не, това става часове след като news.bg публикува интервю с нея.

Четете по-нататък...

Това, което очаква българите е по-лошо от катаклизъм

Ще се разпадне ли Европейския съюз? "Европейския съюз няма да се разпадне, но ще премине в качествено различно състояние", "Европа в този й вид е вече минало", "В момента присъстваме на агонията на Стара Европа"

Четете по-нататък...

КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ

В съответствие с духа и принципите на българската ПРАВДА, СПРАВЕДЛИВОСТ И ИСТОРИЧЕСКИТЕ ТРАДИЦИИ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ:- унищожените функции на истинската народна власт, суверенитет, свобода, независимост и държава трябва да бъдат възстановени от ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН - НАРОДА. Във връзка с това пред целият БЪЛГАРСКИ НАРОД стой задачата в ускорени темпове да сформира, възстанови и възроди истинската Българска Народна Армия.

Четете по-нататък...

БЛАГОДАРИМ ТИ ПРОВОКАТОРЕ – АГЕНТЕ, ПОЛЕЗЕН СИ НИ

След като знаете характерните белези на провокаторите лесно може да се ориентирате и да ги забележите. Пишем тази статия по молба на наши членове да се предпазят, защото голямата част са почтени и обикновени хора, които не са се сблъсквали с подобни изроди готови и майка си да продадат. Един от методите за разрушаване на неудобни организации е чрез внедряването или вербуването на лабилни хора с цел провокации.

Четете по-нататък...

АЗ ОБВИНЯВАМ

Драги източноевропейски приятели, съдбата, която заплашва днес непосредствено нас, утре няма да Ви отмине. Задкулисните инициатори и техните раболепни местни марионетни слуги подготвят същото и за Вас! Проблемите са сходни във всички държави. ГЛОБАЛИСТИТЕ, като отрицание в живота на народите и техните местни слуги действат наддържавно, за тях няма граници, навсякъде те са едни и същи.

Четете по-нататък...

Монокултурните държави трябва да бъдат заличени!

Речта на Вицапрезидента на комисията на ЕС Франц Тимерман накратко. Той е първият от водачите на ЕС, който свали маската си изказвайки открито своето виждане.

Четете по-нататък...

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ЮНАЦИТЕ !

Тръгнал талибан с пълна газ,

Към Германия но пък през нас.

Разни трафиканти, а и Комитета,

Подпомогнали мисията му проклета.

Прекосил си той браздата,

И нахлул на България в гората.

Но некъсмет постигна той,

Че зад втория завой,

След последния шубрак,

Срещна българин - юнак.

Четете по-нататък...

Теми

Meistgelesen:

-Учредиха Европейски еврейски парламент в Брюксел
22. 02. 2012
-Световната парична измама
28. 08. 2012
-Източна Европа и „Новият Световен ред“
17. 03. 2012
-„Демокрацията – последният трик на тиранията“
19. 08. 2012
«« « 1 2 3 4 5 6 » »»

Последно актуализиране: 29. 11. 2016
GoUp