AE Symbol
Европейска Акция
Движението за една свободна Европа
RSS

Добре дошли при Европейската Акция!

D
E
F
E
I
S
FI
Ee
B
Hu
R
U
BY
U
DK
«« « 1 2 3 4 5 6 » »»

„Доброволните граничари“ – патриоти или квартални бандити?

Обвиняват ме в нещо, което не е престъпление. Някой е преценил, че не бива да се меся в нечии финансови интереси за милиарди долари годишно - каналджийството.Това заяви Петър Низамов - Перата, който беше задържан и обвинен за това, че на 10 април противозаконно е лишил от свобода, като е задържал и вързал със "свински опашки" трима афганистанци край село Звездец, Община Малко Търново

Четете по-нататък...

Агенти на ДАНС разпитвали протестиращите от Марково

Властта явно се уплаши от народната любов, коментира координаторът на Воински съюз Васил Левски Спас Паунов. Младежите, задържани тази сутрин в Марково, бяха освободени от Първо районно. Днес 12 души от селото бяха отведени с няколко патрулки, като по този начин бе възпрепятствано участието им в протестен митинг в София.

Четете по-нататък...

ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ !

Глупаците трябва да са примрели от страх, а нормалните хора да са прозрели малоумните опити на управниците да си спасят кожите.Факт е, че медийната машина на политическите узурпатори беше задействана и сега тя сее огън и жупел срещу всеки, който дръзне да се изправи пред Хидрата, наречена Партиен Елит.

Четете по-нататък...

УЛТИМАТУМ ОТ КОМИТЕТА ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Срок за реално изпълнение на исканията не поставяме, тъй като те отдавна трябваше да са удовлетворени.

Като представители на Суверена изразяваме позицията на по-голямата част от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, включително и на така наречените от вас етнически турци.

БИВШИ И НАСТОЯЩИ ПОЛИТИЦИ,

ПОСТАВЯМЕ ВИ КАТО НЕОТЛОЖНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ СЛЕДНИТЕ ЗАДАЧИ:

Четете по-нататък...

България е в сериозна опасност!

Турция пуска бежанците на българската граница – 10% от тях, членове на ИД. Този шум, който се вдигна тези дни с последното гражданско задържане, е предотвратено и влизането на още 3 000 души, отчете той. По думите му след като тези 3000 души не са преминали, "това е накърнило финансово и е засегнало доста хора – каналджии".

Четете по-нататък...

КРАЯ НА ЛЪЖАТА – ОТКРИТО ПИСМО I

Това съм аз – Хенри Хафенмайер, немски локомотивен машинист. Аз не мога бездейно да гледам унищожаването на моя народ. Изпълнявам своя дълг, правейки това което мога.

Четете по-нататък...

КРАЯ НА ЛЪЖАТА - ОТКРИТО ПИСМО II

Това съм аз – Хенри Хафенмайер, немски локомотивен машинист. Аз не мога бездейно да гледам унищожаването на моя народ. Изпълнявам своя дълг, правейки това което мога.

Четете по-нататък...

НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ!

В момента престъпните окупационни власти в лицето на Борисов и Цацаров отново показаха сатанински, жалки и позорно страхливи престъпни муцуни. Изпратили са десетки полицейски коли да ме издирват, за да ми връчват призовки и а ме арестуват с нагласените си постановки или пак услужливо подхвърлени фалшиви доказателства. Тези жалки духовни пигмеи и слугите им в лицето на "Бъчварова и компания" не разбират, че с тези арести, блокади на София, обиски и претърсвания на всички които пристигат още на входа на столицата само подписват своите още по - страшни присъди!

Четете по-нататък...

ИЗВЪНРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

Във връзка с ареста и незаконното преследване на българските патриоти в лицето на Петър Низанов. Воински съюз Васил Левски, БНО Шипка и други родолюбиви,патриотични и национално отговорни организации и граждани организират ПРОТЕСТЕН НАТИСК в гр.Бургас от 15:30 пред Окръжна Прокуратура

Четете по-нататък...

РОДИНАТА ЗАГИВА !

Комитет за национално спасение

СПЕШНО!

20 април 2016 г.

Да излезем заедно,

за да поискаме отчет и да потърсим сметка от властта по поставения от народа ултиматум.

Четете по-нататък...

Теми

Meistgelesen:

-Учредиха Европейски еврейски парламент в Брюксел
22. 02. 2012
-Световната парична измама
28. 08. 2012
-Източна Европа и „Новият Световен ред“
17. 03. 2012
-„Демокрацията – последният трик на тиранията“
19. 08. 2012
«« « 1 2 3 4 5 6 » »»

Последно актуализиране: 29. 11. 2016
GoUp