AE Symbol
Европейска Акция
Движението за една свободна Европа
RSS

Добре дошли при Европейската Акция!

D
E
F
E
I
S
FI
Ee
B
Hu
R
U
BY
U
DK

Добре дошли при Европейската Акция!

„Европейската акция” е движението на едно ново европейско самосъзнание. То има за цел да обедини европейците, на които им е втръснало от „американския начин на живот“ и „американския мир“ и са прозрели всеобхватната лъжливост и низост на политическата коректност в цялата съвременна политическа система.
ЕА не е нито партия, нито съюз, а едно движение за културно и политически обновяване на цяла Европа. Тя има за цел да замени слугуващия на САЩ Европейски съюз с един общоевропейски клетвен съюз, за да стане Европа отново действащ фактор, а не играчка в ръцете на световната политика.

 

ЕВРОПЕЙСКАТА АКЦИЯ е една млада идея и се намира в изграждане. Нейните съратници се организират в малки регионални групи - опорни пунктове. Последните биват водени от един областен водач, който от своя страна е подчинен на националното ръководство на съответната страна. Така например в немскоговорящите области има съответно ръководство за ГФР, в Австрия и в Швейцария. Националните водачи работят в тясно сътрудничество, защото ние разглеждаме ЕВРОПЕЙСКАТА АКЦИЯ като единно движение. Също във Франция, Англия, Унгария, България и други страни групи на ЕА започнаха работа.

Четете по-нататък...

Отчет за дейността на патрулите на Воинския съюз и БНО Шипка

Последните месеци мигрантският натиск по нашата граница е изключително завишен. Ежедневно в България от Турция нахлуват добре подготвени и организирани групи, имащи поведение на бойни отряди. Групите се състоят основно от радикални ислямисти на възраст между 18 и 30 години.

Четете по-нататък...

ДА ВЪВЕДЕМ РЕД В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА

Според местни жители, канала в циганската махала на Средец е като ДЕПО и разпределителен пункт. Именно от там са тръгнали за София над 50% от хилядите ислямисти, които окупираха улиците на столицата на България!

Българите в град Средец, се обърнаха с молба за помощ, към цяла България, тъй като там положението е страшно!

Четете по-нататък...

ОПЕРАЦИЯ "ЮЖЕН ЩИТ"

Държавата е aбдикирала в лицето на своите управници и се налага народът да се самоогранизира за да си ремонтира сам паметниците, да пази селата и да почиства общинските площи,да почита националните си герои и да се тренира сам, да се подготвя за бой и сам да си пази границата, да провежда военно-патриотично обучение на подрастващите. Дали е срам или повод за гордост ще се наложи да разберем пак сами.

Четете по-нататък...

МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ

Турция вече все по-усилено се ислямизира и радикализира, и опасността от тотална дестабилизация на региона е близо! Заплахата за окончателното унищожение на страната вече чука на вратата и по разума и главата на всички ни!

Четете по-нататък...

ДА СЕ ОБЕДИНИМ !

2016 ще е годината на НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ и прераждането на БЪЛГАРИЯ в една отново могъща, НЕЗАВИСИМА, СУВЕРЕННА И ВЕЛИКА ДЪРЖАВА. В ЦАРСТВО на Свободата, Правдата, Съвестта и Светлината!

Четете по-нататък...

Ако искат да оцелеят, българите трябва да се простят с овчедушието си

Аз настоявам, че в последните 25 години ние живеем в една умишлено създадена и добре обгрижвана от политическата класа и олигархията анархия. Собственост за над 120 милиарда долара бе разграбена, разрушена или направо подарена на политически послушковци и всякакви тарикати, а хилядите мутри, „борчета” и техните групировки успешно създадоха и развиха анархията, в която всичко бе възможно.

Четете по-нататък...

Българи от цялата страна в Средец срещу трафикантите на нелегални имигранти

Днес, в 11.30 часа, в центъра на град Средец, под българското знаме, се събраха патриоти от цяла България! Български Воински съюз "Васил Левски", "Съюз на Българските Командоси", Петър Низамов и "Цивилни отряди за защита на жените и вярата", "Пегида", Рокерите от "Велика България", много граждани от Добрич, Пловдив, Враца, София и много други!

Четете по-нататък...

Историческа реч на Виктор Орбан, 15 март 2016

Дами и господа, Европа не е свободна. Защото свободата започва с това да се казва истината. Днес в Европа е забранено да се говори истината. Намордникът е намордник, дори ако той е направен от коприна. Забранено е да се казва, че тези, които се преселват, изобщо на са бежанци и че Европа е заплашена от мигрантите.

Четете по-нататък...

Отечеството е в опасност!

На 24.07.2016 инструктори по специални дисциплини ще проведат редовно оперативно-тактическо занятие със съпътстващо обучение както и по оказване на първа помощ на пострадали по време на бедствия, промишлени аварии и кризисни ситуации по утвърдени специализирани методики.

Четете по-нататък...

ПОДПИСКА ЗА ЗАКРИВАНЕ НА БХК (Български Хелзински Комитет)

БХК не е защитил правата на нито един етнически българин (с изключение на хора, които действат по поръчка на свързани организации), но за сметка на това, редовно съдят България за дискриминация, нарушени права на малцинствата и индивиди с джендър идентичности. Особено са загрижени и за правата на педофилите, както виждаме от един дебат с Красимир Кънев, учредител и председател на БХК.

Четете по-нататък...

Теми

Meistgelesen:

-Учредиха Европейски еврейски парламент в Брюксел
22. 02. 2012
-Световната парична измама
28. 08. 2012
-Източна Европа и „Новият Световен ред“
17. 03. 2012
-„Демокрацията – последният трик на тиранията“
19. 08. 2012
1 2 3 4 5 6 » »»

Последно актуализиране: 29. 11. 2016
GoUp