AE Symbol
Európai Akció
Mozgalom egy szabad Európáért
RSS

Isten hozott az Európai Akciónál!

D
E
F
E
I
S
FI
Ee
B
Hu
R
U
BY
U
DK

Isten hozott az Európai Akciónál!

Az EURÓPAI AKCIÓ az új európai öntudat mozgalma. Célja mindazon európaiak egyesítese, akik megelégelték az amerikai életmódot („american way of life“) és az amerikai békét („pax americana“) és átlátják a politikai korrektség (“political correctness”) álnokságát és megvetését valamint a teljes jelenlegi rendszer hamisságát.

 

Az EURÓPAI AKCIÓ egy fiatal gondolat és még felépítés alatt áll. Követői kis, áttekinthető regionális csoportokban találkoznak, az ún. Támpontokon. Ezeket egy területi vezető fogja irányítani, aki az adott állam országos vezetőségnek van alárendelve. Például a német nyelvterületen van egy országos vezetőség a Német Szövetségi Köztársaságban (NSzK), egy Ausztriában és egy Svájcban. Franciaországban, Angliában, Magyarországon, Bulgáriában és más országokban is megkezdték már munkájukat az EA csoportjai.

Bővebben...

– I. Nyílt levél –

A mi népünket, a mi országunkat és egész Európát hónapok óta idegen embertömegek áradatszerűen szállják meg és a szociális vívmányaiban csapják be. És mindez tervszerűen történik! Ezen tervek megvalósításához a politikusok vétkes bandái, a média képmutatói a megvásárolt igazságszolgáltatási hatóságok segédkeznek készségesen és élvezik a támadhatatlanságot és gazdagságot amit a szolgálataikért cserébe kapnak.

Bővebben...

Becsület napja: a kötelesség ünnepe

A Magyar Nemzeti Arcvonal — hagyományaihoz híven — idén is megszervezte a Kitörés hőseinek méltó emléket állító Becsület napját. Bajtársaink a kora esti órákban gyülekeztek Szomoron, a település központjában. Idén, mint korábban is Németországból érkeztek régi és új harcostársak, hogy az európai egységről tegyenek hitet.

Bővebben...

Európa ünnepély bejelentés

Az Európa ünnepély, az idén az szeptember 14.-én, szombaton, német nyelvterületen lesz megtartva. Szeretettel meghívjuk ebből az alkalomból az Európai Akció küzdőtársait és szimpatizánsait minden országból!

Bővebben...

Görögország csődje mindnyájunkat érinti

Görögország csőd és polgárháború előtt áll. Portugália és Spanyolország sincs sokkal jobb helyzetben. Izland és ĺrország már a szakadék szélén áll és lehetséges, hogy hamarosan Olaszország vagy Franciaország követi. A Nemzetközi Valutaalap (NKV), az Európai Központi Jegybank(EKJ) és az európai nettó fizető országok, mindenekelőtt a Német Szövetségi Köztársaság, fizetni fognak. De mi és kinek fizetődik ki itt tulajdonképpen, és ki fizet valójában?

Bővebben...

A hazugság vége – II. Nyílt levél

„De olyan törvények, amelyeket arra fordítanak, hogy ezreket küldjenek börtönbe, fosszanak meg jogaiktól, testileg és lelkileg gyötörjenek és megöljek nem érvényesek a történelem előt. A törvények, amelyek meg akarjak tiltani, hogy egy veszélyt nyíltan veszélynek nevezzünk, ellentmondásban vannak minden nép egészséges önfenntartási akaratával. Ezert nem kell féljünk ezektől a törvényektől és nem szabad alávessük magunkat e törvények bejelentőinek!“

Bővebben...

Coudenhove-Kalergi terv: lopakodó népirtás Európa népei ellen

A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai
napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt –
tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be.

Bővebben...

Így szól a közmondás:

"A kígyó legtöbbször halála előtt mar!"

Az Európai Akció kedves munkatársai, a hazugság politikai rendszere, az emberi jogok és emberi méltóság csalója és képmutatója, megpróbálta Horst Mahlert élve befalazni, mert nevén nevezte a „Rumpelstilzchen“ – gnómot.

Bővebben...

MEGHÍVÓ AZ EURÓPAI AKCIÓ EURÓPA ÜNNEPÉLYÉRE

Szeretettel meghívjuk az EURÓPAI AKCIÓ összes dolgozóját, harcostársát, aktivistáját és barátját Kelet-Svájcba szervezetünk első nagymérvű rendezvényére (St. Gallen Terem). Rendezvényünk első felét az EA és politikai információk bemutatásának szenteljük, az estét pedig zenés-,éneklős-, táncos mulatsággal zárjuk.

Bővebben...

Kategorien

Most widely read:

-MEGHÍVÓ AZ EURÓPAI AKCIÓ EURÓPA ÜNNEPÉLYÉRE
09. 01. 2012
-Görögország csődje mindnyájunkat érinti
04. 03. 2012
-Így szól a közmondás:
26. 05. 2013
-Coudenhove-Kalergi terv: lopakodó népirtás Európa népei ellen
18. 02. 2015

Utolsó frissítés: 29. 11. 2016
GoUp